Analiza de risc la securitatea fizica

Service si mentenanta

Activitatea de service si mentenanta se adreseaza tuturor proprietarilor de sisteme de detectie la efractie, detectie la incendiu, control acces, televiziune cu circuit inchis, interfonie, videointerfonie si automatizari.

mentenanta

Avantajele unui contract de mentenanta:

  • Efectuarea de vizite periodice de catre tehnicienii nostri, pentru a se asigura fiabilitatea maxima a echipamentelor. In cadrul acestor vizite echipamentele sunt testate si curatate pentru a asigura functionarea acestora la parametrii initiali.
  • In cazul aparitiei unor defecte ce necesita interventii pentru remedierea acestora, timpul de interventie este de maxim 24 ore de la solicitare.
  • Specialistii nostri va stau la dispozitie la numarul de telefon 0744.547.322 sau la adresa de e-mail service@skysecurity.ro, pentru a va oferi suportul tehnic necesar.

Obligatii legale:

Conform legislatiei in vigoare, toti beneficiarii de sisteme de detectie si alarmare la incendiu si de sisteme de detectie si alarmare impotriva efractiei, au obligatia de a incheia un contract de mentenanta cu o societate specializata si avizata in lucrari de intretinere in sisteme de detectie incendiu si efractie.

Extras din HG 301/2012 – Norme tehnice privind proiectarea, instalarea, modificarea, monitorizarea, intretinerea si utilizarea sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

(5) Reviziile tehnice periodice includ toate operatiunile necesare pentru mentinerea in stare de functionare a subsistemelor tehnice instalate la parametrii proiectati, iar frecventa acestora se stabileste de beneficiar, in functie de riscurile la adresa securitatii fizice si a mediului ambient, insa cel putin o revizie pe semestru.


Solicita oferta

Referinte